Allergie informatie: Zuurkool-ovenschotel met ham en spek
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 2 rode uien, in halve ringen
- 500 gram aardappelpuree
- 150 gram yorkham, naturel, in stukjes
- 3 theelepels karwijzaad
- 150 gram katenspek
- ovenschaal (20x30 cm) ingevet
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Zuurkool-ovenschotel met ham en spek
- Allergieen informatie