Allergie informatie: Zuurkool met kaascrumble
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 zakken zuurkool à 500 gram (uitgelekt)
- 400 gram verse ananasstukjes
- 350 gram magere rookworst, in plakjes
- 150 gram bloem (gezeefd)
- 100 gram boter op kamertemperatuur
- 100 gram oude kaas geraspt
- ovenschaal (25x25 cm) ingevet
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Zuurkool met kaascrumble
- Allergieen informatie