Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool in filodeeg recept
Zuurkool in filodeeg recept

Zuurkool in filodeeg


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden C. Ovenschaal invetten en bekleden met de filodeeg. Het deeg ruim over de randen laten hangen zodat je het later over de zuurkool kan dichtklappen. De lente-uitjes, kip en dadels kleinsnijden en door de zuurkool heen scheppen. Daarna de creme-fraiche en mosterd toevoegen. Op smaak brengen met peper en zout. Het mengsel in de filodeeg scheppen en de filodeeg over het mengsel dichtklappen. 27.5 minuten in de oven. Serveren met aardappelpuree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkool in filodeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven