Allergie informatie: Zalmschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram bladspinazie (diepvries)
- 400 gram vastkokende aardappels
- 600 gram zalmfilet
- zout
- peper
- 1 ui
- 1 eetlepel boter
- nootmuskaat
- olie of boter om in te vetten
- 0,5 bosje dille
- 125 milliliter creme fraiche
- 2 eidooiers
- 1 eetlepel mosterd
Meer Recepten
- Romige zalmschotel met basilicumroom
Met zalmfilets, basilicum en creme fraiche uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Zalmschotel met frisse salade
Met zalmfilet, aardappelen en sla uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Zalmschotel met prei
Met zalm, prei en krieltjes uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kaaskast - Asperge-zalmschotel
Met asperges, zalmfilet en boter uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Groentegerechten - lucyvader - Zalmschotel
Met zalm, groentemix en gruyere kaas uit Nederland
3 porties - 1 uur
Ovenschotels - lindakuhhh
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Zalmschotel
- Allergieen informatie