Allergie informatie: Zalmfilet met mosterdpuree
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram kruimige aardappels
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 750 gram prei
- 750 gram zalmfilet
- 3-4 eetlepels citroensap
- 1 ei + 1 eidooier
- 2-3 theelepels mosterd
- 125 milliliter melk
- 4-5 eetlepels boter
- 6-8 (kleine) tomaten
- 1-2 eetlepels geraspte kaas
- 1 eetlepel slagroom (of melk)
- bakpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Zalmfilet met mosterdpuree
- Allergieen informatie