Allergie informatie: Zalmfilet met eierroomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 zalmfilets
- 1 sjalotje
- 150 milliliter witte wijn
- 150 milliliter visbouillon van 1 tablet
- 1,5 theelepel Franse mosterd
- 500 gram groene asperges
- zout
- 250 gram cherrytomaatjes
- 3 eetlepels olijfolie
- 3 eierdooiers
- 50 gram koude boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Zalmfilet met eierroomsaus
- Allergieen informatie