Allergie informatie: Varkensvlees-bonenschotel van oma
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram ontbeend varkensfilet, beenderen bewaren
- 800 gram grote witte bonen
- 600 gram licht gepekeld buikspek
- 250 gram vers zwoerd, het vet afgesneden
- 600 gram verse worst
- 1 ongekookte kookworst
- 8 tenen knoflook
- 2 takjes verse tijm
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels peper
- 500 gram rijpe tomaten
- 300 gram uien
- 2 kruidnagels
- 2 preien
- 200 gram ganzenvet
- 3 eetlepels paneermeel
- 1 laurierblad
- 1 takje tijm
- 6 takjes peterselie
- 1000 gram stevig kokende aardappels
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Varkensvlees-bonenschotel van oma
- Allergieen informatie