Allergie informatie: Varkenshaasgratin met paddestoelenhollandaise
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram verse cantharellen
- 400-500 gram champignons
- 1 ui
- 0,5 bosje verse tijm (of 1 theelepel gedroogde tijm)
- 1 kilo varkenshaas
- 2 eetlepels olie
- zout
- peper
- 5 eetlepels slagroom
- 1 zakje hollandaise saus (poeder)
- 75 gram boter
- boter voor de ovenschaal
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Varkenshaasgratin met paddestoelenhollandaise
- Allergieen informatie