Allergie informatie: Tomaten-kaascasserole
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepel olijfolie
- 175 gram gehakt of vegetarisch fijngehakt
- 1 courgette, in blokjes
- 450 gram wortelen met tuinerwten
- +/- 515 milliliter tomatencremesoep
- 400 milliliter melk
- 300 gram macaroni
- 125 gram geraspte kaas
- zout
- peper
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Tomaten-kaascasserole
- Allergieen informatie