Allergie informatie: Spaanse citroenkip
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 milliliter olijfolie
- 2 eetlepel citroensap
- 2 eetlepel citroenrasp
- 4 knoflooktenen geperst
- 1 eetlepel oregano gedroogd
- 0,75 theelepel zout
- 0,5 theelepel vers gemalen zwarte peper
- 4 kipfilets
- 8 kleine rode aardappelen in stukken gesneden
- 1 rode paprika in repen
- 1 grote rode ui in stukken gesneden
- 1 citroen in dunne plakjes gesneden
Meer Recepten
- Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Spaanse citroenkip
- Allergieen informatie