Allergie informatie: Rundvlees met rodewijn/pepersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 lappen rundvlees
- 1 laurierblaadje
- 2 rode paprika's
- 2 grote uien
- 1 blik gepelde tomaten
- 1 zakje rodewijn/pepersaus van Knorr
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Rundvlees met rodewijn/pepersaus
- Allergieen informatie