Allergie informatie: Romige zuurkoolschotel met tofu
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 zak kruimige kookaardappelen (voordeelzak 800 gram)
- 2 uien, gesnipperd
- 3 eetlepels olie
- 1 blikje tomatenpuree (70 gram)
- 2 bakjes tofu roerbakreepjes pittig (a 180 gram)
- 1 zak zuurkool naturel (500 gram)
- 0,5 flesje kookroom light (250 milliliter)
- 3 eetlepels paneermeel kruiden (pakje 150 gram)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Romige zuurkoolschotel met tofu
- Allergieen informatie