Allergie informatie: Romige visschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak bladspinazie (diepvries, 450 gram) (verse kan ook)
- 2 uien
- 2 eetlepel olijfolie
- 1 pakje monchou pan & oven (200 gram)
- 50 gram geraspte belegen kaas
- 2 eetlepels Franse grove mosterd
- 2 kabeljauwfilets / koolvisfilets (ongeveer 250 gram)
- 1 pak aardappelpuree voor ovenschotels
- zout en peper naar smaak
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Australische visschotel
Met brado, spitskool en tomaat uit Australie
4 porties - 1 uur
Stoofschotels - luigip - Romige Oranjedroom-smoothie
Met perziken, mango en sinaasappel uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Romige visschotel
- Allergieen informatie