Allergie informatie: Rolladeschotel met perzik
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo uien, in dunne halve ringen
- 1 gare rollade, in plakken (jus bewaren)
- 2 of 3 zakjes puree voor ovenschotels (of eigengemaakte puree)
- 1 literblik perziken, in dunne schijfjes gesneden (sap bewaren)
- boter
- voor de saus:
- rolladejus
- sap van de perziken
- klein blikje tomatenpuree
- ketjap manis
- maïzena
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Rolladeschotel met perzik
- Allergieen informatie