Ingrediënten

+ -
print

VOOR DE KAASSAUS:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Zeef
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Vet een ovenschaal in met boter en verwarm de oven voor op 180 graden
    Maak eerst de kaassaus:
  2. Doe de , , in een pan en breng tegen de kook aan.
  3. Laat enkele minuten trekken.
  4. Neem de pan van het vuur en laat nog 10 minuten staan.
    Maak intussen een "beurre manié"door de te mengen met de .
    Zeef dan de groenten uit de .
  5. Breng de aan de kook en maak er met de beurre manié een gebonden saus van, voeg de geraspte toe en breng op smaak met en , roer alles goed door en houd de kaassaus warm op laag vuur.
    Verhit de in een pan en voeg de toe.
  6. Schenk de witte wijn erbij, zet het vuur laag, doe het deksel op de pan en laat de 5 minuten smoren.
  7. Breng op smaak met en en roer de erdoor.
    Wrijf de vis in met en .
  8. Schep de in de ovenschaal en leg de visfilets erboven op.
  9. Schenk de kaassaus over de vis.
  10. Roer het door de geraspte en strooi dit mengsel over de saus.
    Schep of spuit tot slot de langs de rand van de schotel.
  11. Zet de schotel in de oven en bak het in 25 minuten gaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel en aardappelpuree
  • boter, paneermeel, kaas, aardappelpuree, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kaas, melk, boter, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en aardappelpuree kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, kaas, melk, boter, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kabeljauwfilets is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
522 kcal
26%2088 kcal
Vetten
34 g.
48%136 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
47 g.
18%188 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Prei met kabeljauw