Allergie informatie: Pompoen-broodschotel met blauwaderkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 - 700 gram pompoen (ongeschild, met pitten)
- 2 - 4 rode uien
- 2 - 3 teentjes knoflook
- 1 rode paprika
- 1 bakje kastanjechampignons (250gr)
- 150 gram gorgonzola of andere blauwaderkaas naar smaak
- 4 eieren
- kookroom of creme fraiche
- 3 sneetjes bruin-/fijn volkorenbrood
- Provencaalse kruiden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Pompoen-broodschotel met blauwaderkaas
- Allergieen informatie