Allergie informatie: Pittige panga ovenschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 pangafilets
- 2 flinke tomaten, in vieren gesneden
- 1 ui, in ringen
- 2 groene pepers
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 4 laurierblaadjes
- 16 mini pomedori tomaatjes
- 1/2 schoongeboende citroen in 2 parten
- 1 theelepel sambal
- 2 eetlepels kappertjes
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 sardientjes op olijfolie
- peper en zout uit de molen
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Pittige panga ovenschotel
- Allergieen informatie