Oventomaten met ribkarbonades

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Was de en halveer ze.
  2. Was de grondig en halveer ze.
  3. Was de , dep hem droog en ris de blaadjes van de takjes.
  4. Houd wat apart om te garneren.
  5. meng de overige goed met de , de , , en 4-5 eetlepels .
    Verwarm de oven voor op 200 graden, Dep de karbonades droog, verhit 2 eetlepels olie in een pan.
  6. Braad er het vlees in 2 porties aan beide zijden op hoog vuur erin aan.
  7. Breng op smaak met en en leg het vlees in een ovenschaal.
  8. Houd het braadvocht in de pan.
    Verdeel het -aardappelmengsel over de karbonades in de ovenschaal.
  9. Smoor het geheel ca. 1 uur en 30 minuten in de oven, dek evt.
  10. na 1 uur af met aluminiumfolie.
    Maak de paddenstoelen schoon.
  11. Pel en snipper de .
  12. Verhit 1-2 eetlepels olie in het braadvocht in de pan.
  13. Bak er de paddenstoelen in.
  14. Bak de kort mee.
  15. Breng op smaak met en .
    Was de peterselie, schud hem droog, snijdt hem fijn en meng hem door het paddenstoelenmengsel
    Dien de karbonades op met de en de .
  16. Bestrooi met de overige en een beetje zeezout.
  17. Serveer de paddenstoelen er los bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
17 kcal
0%68 kcal
Vetten
2 g.
2%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Oventomaten met ribkarbonades