Allergie informatie: Ovenschotel met zalm en asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 1400 gram witte asperges
- 700 gram aardappelschijfjes
- 500 gram zalmfilet, ontdooid
- 6 lente-uitjes
- 150 gram geraspte kaas
- 2 theelepels peper
- 1 theelepel zout
- boter of olie om in te vetten
- voor de aspergesaus:
- 100 gram roomboter, ongezouten
- 2 volle eetlepels bloem
- 2 klein potje crème fraiche
- 2 hardgekookte eieren
- 150 gram ham
- 1 bouillontablet
- 2 eetlepels bieslook
- 1 deciliter kookvocht van de asperges
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Ovenschotel met zalm en asperges
- Allergieen informatie