Allergie informatie: Ovenschotel met vis en mosterdpuree
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kruimige aardappelen, geschild en in kleine blokken
- zout
- versgemalen peper
- 1 bosje peterselie
- 50 gram boter + 1 eetlepel extra
- 100 milliliter warme melk
- 2 eetlepels grove mosterd
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 venkelknollen, in plakken
- 1 courgette, in plakken
- 450 gram witte visfilet, in gelijke blokjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Ovenschotel met vis en mosterdpuree
- Allergieen informatie