Allergie informatie: Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram panklare spitskool
- zout
- 1 eetlepel olijfolie traditioneel
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 400 gram rundergehakt
- 1 pot pastasaus traditionele (600 gram)
- 2 zakken aardappelschijfjes met mager spek en uitjes à 450 gram (bieze) of 900 gram aardappelschijfjes, 225 gram mager rookspek en 1 ui, gesnipperd
- 2 eetlepels bieslook, geknipt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Ovenschotel met aardappelen en spitskool
- Allergieen informatie