Allergie informatie: Ovenschotel kabeljauw
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 milliliter witte wijn
- 2 rode uien, in halve ringen
- 8 takjes tijm
- 800 gram kabeljauwfilet
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 citroen, schoongeboend
- 4 eetlepels peterselie, fijngesneden
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- ovenschaal (20 x 30 cm)
Meer Recepten
- Kabeljauw met venkel
Met kabeljauw, venkelknol en munt uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Met aardappels, spitskool en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Tagine kabeljauw met groenten
Met kabeljauw, knoflook en aardappelen paprika uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - amber - Kabeljauw uit de oven
Met kabeljauwsteaks, limoen en honing uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Ovenschotel kabeljauw
- Allergieen informatie