Macaronipastei

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden.
    Kook de pasta volgens aanwijzing verpakking beetgaar,giet af en laat iets afkoelen (de mogen niet direct stollen als ze door de pasta geroerd worden).
    Verhit in een koekenpan de en fruit hierin de met de en de wortel.
  2. Bak het 4 minuten mee.
    Voeg het gehakt toe en bak rul.
    Schenk het blik in de pan.
  3. Druk de met een spatel klein.
  4. Verwarm de saus in zo'n 10 minuten tot een dikke pastasaus.
    Neem de pan van het vuur en laat afkoelen.
    De pasta en de saus kunnen ook een dag van te voren klaargemaakt worden.
    Leg een vel bakpapier op de bodem van een ingevette springvorm (26 cm doorsnede).
  5. Zet er de rand op en sluit de vorm.
    Meng de saus door de pasta, breek er een voor een de boven en schep goed om.
    Voeg de , zout en peper naar smaak toe.
  6. Schep de pasta in de vorm.
  7. Schep er hele of naar wens gehalveerde tomaatjes over.
    Bak de macaronipastei in de voorverwarmde oven in 15 minuten stevig en knapperig.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in macaroni
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
679 kcal
33%2716 kcal
Vetten
26 g.
38%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
78 g.
30%312 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Macaronipastei