Allergie informatie: Lasagne met courgette, rundergehakt en champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- pak lasagnebladen of verse lasagne
- 2 uien
- teen knoflook
- 300 gram rundergehakt
- 2 blikken gepelde tomaten
- 1 kleine courgette
- bakje champignons
- pesto
- geraspte kaas of bol mozzarella
- voor de bechamelsaus:
- 50 gram boter
- 50 gram bloem
- 500 milliliter melk
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk