Allergie informatie: Lasagne Masala
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 2,5 deciliter water
- 1 bouillontablet
- 250 gram sperziebonen
- 40 gram boter
- 2 flinke uien (gesnipperd)
- 1 theelepel oregano
- 3 eetlepels gare mais of doperwten
- zout
- peper
- lasagnebladen
- kerriesaus van :
- 1 ui, zeer fijn gesnipperd
- 1 eetlepel masala (kerrie)
- 25 gram boter
- 2 deciliter bouillon
- 1 deciliter ananassap
- 1 bekertje slagroom (ca 125 ml)
- maizena
- geraspte mozzarella
Meer Recepten
- Garam Masala 3
Met koriander, komijn en kruidnagel uit India
4 porties - 15 minuten
Sambals - 34533 - Alu bhoone (Gekruide aardappelen)
Met aardappelen, garam masala en chilipoeder uit India
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - jaccor - Alu mattar sukha (droge curry met aardappelen en erwtjes)
Met aardappels, doperwten en garam masala uit India
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - jaccor - Viscurry met kokos en tomaten
Met nijlbaarsfilet, kokos en garam masala uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Appel-perzikenchutney met abrikozen en rozijnen
Met appels, perziken en uien uit India
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Bijgerechten - meinweg
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Lasagne masala
- Allergieen informatie