Allergie informatie: Kip pirozhki
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram bladerdeeg
- 300 gram gekookte kip
- 45 gram boter
- 1 kleine zeer fijngesnipperde ui
- 100 gram droog gekookte rijst
- 1 teentje knoflook
- 4 eetlepels zeer fijn gehakte peterselie
- 1 ei
- mespuntje foelie
- zout
- sojasaus
- 30 gram bloem
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Kip pirozhki
- Allergieen informatie