Allergie informatie: Kerrierijst met bloemkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bloemkool
- 2,5 eetlepel kerrie
- 250 gram gekookte rijst
- 4 eieren
- 50 gram margarine
- 2 a 3 eetlepels bloem
- 3 deciliter kookvocht van de bloemkool
- 1,5 deciliter koffieroom
- 1 eierdooier
- 3 eetlepels paneermeel
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Kerrierijst met bloemkool
- Allergieen informatie