Allergie informatie: Karbonades met rode kool en appeltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 grote schouderkarbonades
- 1 ui, gesnipperd
- 500 gram rode kool, geschaafd
- 500 gram goudreinetten, zonder klokhuis, geschild en in dunne plakjes gesneden
- 200 milliliter rode wijn of groentebouillon
- zout
- zwarte peper
- verse peterselie voor garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Karbonades met rode kool en appeltjes
- Allergieen informatie