Allergie informatie: Kabeljauwschotel met broccoli en röstie
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kabeljauwfilet
- 500 gram broccoliroosjes
- zout en peper
- 125 milliliter slagroom
- 3-4 eetlepels mayonaise
- 100 gram geraspte belegen kaas
- 2 theelepels chili poeder
- 1-2 eetlepels gehakte Italiaanse kruiden (vers of diepvries)
- 450 gram diepvries röstie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Kabeljauwschotel met broccoli en röstie
- Allergieen informatie