Allergie informatie: Kabeljauw uit de oven met courgette, spek en champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kabeljauwfilets van ongeveer 150 gram per stuk
- 1 ui gesnipperd
- 1 courgette, in blokjes
- bakje champignons, in kwarten gesneden
- 2 grote tomaten, in blokjes
- provencaalse kruiden
- 2 eetlepel olijfolie
- 1 bakje boursin cuisine
- 2 eetlepels mosterd
- 0,5 zakje geraspte kaas
- 1 bakje spek
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk