Iers stoofpotje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vlees aanbraden in de .
  2. Uit de pan nemen.
  3. In de de en ui 10 minuten bakken, laatste 3 minuten knoflook erbij.
  4. Toevoegen tomatenpuree, en 2 deciliter water erbij.
  5. Doorroeren.
  6. Vlees, aardappel, , zout en peper toevoegen.
  7. Met deksel op de pan 2 uur laten stoven (kan ook heel goed in de oven op zo'n 100-120 gram).
  8. Brood zonder korst in dobbelsteentjes snijden en krokant bakken in de .
  9. Op smaak maken met peper en zout.
  10. en erdoor.
  11. De stoofschotel garneren met de brood croutons.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • wijn en bruin brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bruin brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in bruin brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en bruin brood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bruin brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in bruin brood
  • knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bruin brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
151 kcal
7%604 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Iers stoofpotje