Allergie informatie: Hachee van konijn met stamppot van krulandijvie
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het vlees + de saus:
- 1 tam konijn in stukken of 4 bouten
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 100 gram braadboter
- 2 eetlepels bloem
- 1 takje verse tijm
- 4 laurierbladen
- 2 stengels peterselie
- 3 kruidnagels
- 2 flesjes tripel-bier
- 7 centiliter appelciderazijn
- 1 eetlepel mosterd
- 3 eetlepels pruimenconfituur
- 1 eetlepel appelstroop
- peper
- zout
- voor de stamppot:
- 600 gram aardappels
- 50 gram roomboter
- 100 milliliter melk
- 1 ei
- zout
- 1 stronk krulandijvie
- 2 ons ontbijtspek
- 60 gram paneermeel
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Hachee van konijn met stamppot van krulandijvie
- Allergieen informatie