Allergie informatie: Gevulde courgettes of komkommers
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gemengd gehakt
- 150 gram fijn gesneden ham
- 1 fijngehakt uitje
- 1 koffielepel Italiaanse kruiden
- 1 koffielepel gedroogde peterselie
- 1 koffielepel grove mosterd
- beetje zout en peper
- 1 ei
- 2 eetlepels paneermeel
- 2 courgettes of komkommers met schil
- 2,5 deciliter bouillon
- 1 klein blikje tomatenpuree
- geraspte belegen kaas
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Komkommersalade
Met komkommer, rode ui en olijfolie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - bettyvandijk - Komkommersoep met paprika
Met komkommer, rode paprika en sherry uit Nederland
4 porties - 3 uur en 40 minuten
Soepen - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Gevulde courgettes of komkommers
- Allergieen informatie