Allergie informatie: Gegratineerde witte asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo witte asperges (2 centimeter van de houtachtige uiteinden afgesneden en goed geschild), gehalveerd
- 400 milliliter bechamelsaus, pak of pot
- 40 gram Emmenthaler
- 40 gram Parmezaanse kaas, geraspt
- 40 gram Goudse kaas, geraspt + iets meer voor bestrooien
- 1,5 theelepel gedroogde tijm
- snufje nootmuskaat
- snufje witte peper
Meer Recepten
- Kinderbowl
Met banaan, kiwi en druiven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Dranken - bettyvandijk - Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30 - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Bowl
Met dubbelfris en vers frui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Cocktails zonder alcohol - mira
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Gegratineerde witte asperges
- Allergieen informatie