Allergie informatie: Gegratineerde witlof met ham en mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 stronken witlof
- 12 plakken achterham (200 gram)
- 1 pot bechamelsaus (400 gram)
- 1,5 eetlepel grove mosterd
- blaadjes van 3 takjes verse tijm of gedroogde tijm
- 75 gram gruyere, grof geraspt
- benodigdheden:
- ingevette ovenschaal
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Gegratineerde witlof met ham en mosterdsaus
- Allergieen informatie