Allergie informatie: Gegratineerde pasta met tonijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram fijne lintmacaroni
- 2 sjalotje
- 1 teentje knoflook
- 150 gram grotchampignons
- 3 groene Spaanse pepers
- 2 stengels bleekselderij
- 30 gram gedroogde tomaten op olie (potje)
- 500 gram trostomaten
- 300 gram verse tonijn
- 4 eetlepels olie
- 2 eetlepels kappertjes
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 10 plakken belegen kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Gegratineerde pasta met tonijn
- Allergieen informatie