Allergie informatie: Gegratineerde macaroni met zalm en spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram macaroni
- 2 uien
- 3 eetlepels olijfolie
- 600 gram panklare spinazie
- 500 gram verse zalmmoot
- peper
- zout
- 1 pakje (knorr) kaassaus
- 250 milliliter melk
- 1 pot pastasaus
- 1 zakje mozzarella
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Gegratineerde macaroni met zalm en spinazie
- Allergieen informatie