Allergie informatie: Garnalen in pikante roomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg grote gepelde zoetwatergarnalen (diepvries)
- 1 kg trostomaten of 2 blikje tomatenblokjes
- 1-2 eetlepel sambal badjak
- 125 milliliter creme fraiche
- 6 teentjes knoflook
- 5 eetlepels olie
- 2 eetlepels gedroogde Provencaalse kruiden
- peper
- zout
- overig: ovenschotel
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30 - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle - Garnalencurry
Met garnalen, kokosmelk en kerriepoeder uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - ingridkarbet - Geroosterde garnalen
Met garnalen, sinaasappel en citroen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - jodiaanstoot
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Garnalen in pikante roomsaus
- Allergieen informatie