Allergie informatie: Filosoof
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram kruimig aardappels, geschild en in stukken
- 50 gram boter + boter om in te vetten
- 500 gram rundergehakt
- 1 ui, gesnipperd
- 2 deciliter runderbouillon
- 1,5 deciliter melk
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 2 theelepels maizena
- 1 theelepel Provencaalse kruiden
- 25 gram paneermeel
- 25 gram geraspte belegen kaas
- 15 gram koude boter
Meer Recepten
- Bruine-bonen filosoof
Met bruine bonen, aardappelen en uien uit Nederland
4 porties - 1 uur
Ovenschotels - kirstennl - Filosoof
Met aardappelen, appels en bruine bonen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Budget - avalon - Filosoof (ovenschotel met aardappel,appel, gehakt en ui)
Met aardappelen, appels en gehakt uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Filosoof
Met aardappelen, vlees en uien uit Nederland
4 porties - 1 uur
Ovenschotels - hennitaziva - Filosoof
Met aardappelen, rundergehakt en geraspte kaas uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Filosoof
- Allergieen informatie