Allergie informatie: Cantharellenlasagna met ham
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram cantharellen
- 3 uien
- 1 teentje knoflook
- 5-6 takjes tijm
- 2-3 eetlepels olie
- 200 gram magere hamblokjes
- zout
- peper
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 2 blikken tomaten (à 425 milliliter
- paprikapoeder
- suiker
- 2 eetlepels + een beetje boter
- 2 eetlepels bloem
- 120 milliliter melk
- 3 eetlepels crème fraiche
- 1 groentebouillonblokje
- 9-12 lasagnevellen
- 3 tomaten
- 200 gram mozzarella
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Cantharellenlasagna met ham
- Allergieen informatie