Allergie informatie: Canneloni met rundergehakt in tomatensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak canneloni
- 300 gram rundergehakt
- 1 ei
- 100 gram broccoli (drie grote struikjes)
- naar behoefte:
- Italiaanse kruiden
- bieslook, vers of gedroogd
- knoflookpoeder
- zout
- voor de tomatensaus:
- 100 gram rundergehakt
- 2 uien
- klein blikje tomatenpuree
- basilicum gedroogd, naar behoefte
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Canneloni met rundergehakt in tomatensaus
- Allergieen informatie