Allergie informatie: Bonenschotel calamares, kabeljauw en garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram inktvisringen
- 150 gram kabeljauwfilet
- 50 gram gepelde steurgarnalen
- 1 ui
- 1 vleestomaat
- 400 gram broccoli
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 vis bouillontablet
- mespuntje cayennepeper
- 1 theelepel suiker
- 4 eetlepels créme fraîche
- 1 blik witte bonen
- 50 gram geraspte jong belegen kaas
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor - Kabeljauw uit de oven
Met kabeljauwsteaks, limoen en honing uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Bonenschotel calamares, kabeljauw en garnalen
- Allergieen informatie