Andijvierolletjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Snijd de stronkjes van de struiken en haal de blaadjes los.
    Maak pakketjes van telkens 4 blaadjes en snijd de nerf uit de midden.
    Leg pakketjes in een vergiet en schenk er langzaam kokend water over uit, zodat de bladeren iets zachter worden.
    Doe het in een kom.
  2. Snipper de sjalot zo fijn mogelijk.
  3. Maak het aan met sjalotte- snippers, , , en de gehakte .
  4. Leg nu 2 grote bladeren op elkaar.
    Kneed telkens een worstje van het en leg het onderaan op de dubbele bladeren.
    Klap de zijkanten over de vulling naar binnen en rol de op.
  5. Leg met de naad naar beneden in een ingevette ovenschaal.
    Verwarm de oven voor op 180 graden.
  6. Maak 12 pakketjes.
    Verwarm de gepureerde en voeg de toe.
  7. Pers het erboven uit en breng op smaak met en .
    Schenk over de andijvierolletjes, dek af met aluminiumfolie en zet ca. 30 minuten in de oven, verwijder de laatste 10 minuten het folie.
25
25
25

Variaties op Andijvierolletjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Andijvierolletjes
VariatieAantalGang
Andijvierolletjes uit de oven met bacon1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter om in te vetten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter om in te vetten is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
390 kcal
19%1560 kcal
Vetten
26 g.
37%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Andijvierolletjes