Allergie informatie: Aardappel-andijvie schotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram aardappelschijfjes
- 750 gram gesneden andijvie
- 200-225 milliliter kookroom (light)
- 400 gram mager rundergehakt
- gehaktkruiden (bijvoorbeeld silvo)
- zakje geraspte 30+ kaas
- 200 gram champignons
- 2 teentjes knoflook
- olijfolie
- zout
- peper
Meer Recepten
- Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - 1 pansgerecht met kipfilet, courgette, paprika ui en aardappel
Met kipfilet, courgette en aardappel uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - robancona - Schoonmoeders aardappelsoep
Met aardappel, salami, shoarma uit Nederland
8 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - ettelocin - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Aardappel-andijvie schotel
- Allergieen informatie