Allergie informatie: Mihoen goreng udang
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak 250 gram mihoen
- 1 pakje mix voor mihoen/bami goreng
- 3 magere speklapjes
- 4 grote spitskool bladeren, 250 gram
- 2 lente-uitjes
- wok/zonnebloem olie
- bouillionblokje
- 1 tjabe merah
- 300 gram reuzegarnalen
- zout,
- peper,
- knoflook
- citroensap
Meer Recepten
- Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Snelle pekingeend
Met mihoen, eendenborst, komkommer uit China
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - fielos - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Mihoen goreng udang
- Allergieen informatie