Allergie informatie: Thaise Mie met Garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram rijstmie
- 300 gram rauwe grote garnalen
- 2 eetlepels assem pasta
- 2 eetlepels nam pla
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 eetlepels gedroogde fijngewreven garnalen
- 1 eetlepel suiker
- 200 gram taugeh
- 75 gram knoflookbieslook
- 2 eetlepels sambal trassi
- 1 theelepel laos
- 2 stuks stengeluien, in ringetjes
- 2 stuks losgeklopte eieren
- 3 eetlepels geroosterde cashewnoten, grof gehakt
- 0,5 kopje Thaise basilicumblaadjes
- versgemalen zwarte peper
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Thaise mie met garnalen
- Allergieen informatie