Allergie informatie: Surinaamse bami met surinaamse pindasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram schouder of ribkarbonade.
- 300 gram kipfilet, in smalle reepjes.
- 50 milliliter zonnebloemolie.
- 1 theelepel vijfkruidenpoeder.
- 500 gram eiermie.
- 4 eetlepels sojasaus of ketjap asin.
- 3 eetlepels ketjap manis.
- 2 gele pepers, verwijder zaad als je niet van pittig houd.
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt.
- 1 kippenbouillonblokje verkruimeld.
- 1 ui, gesnipperd.
- 1 blikje tomatenpuree.
- 1 prei, in dunne ringen.
- 1 bosje bladselderij, fijngehakt.
- 1 bakje pindasaus ± 400 gram
- 1 Potje Surinaamse sambal
- 1 gele madam Jeanette
- 3 tenen knoflook
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Surinaamse bami met surinaamse pindasaus
- Allergieen informatie