Roerbakgroenten met mie en omelet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Braadpan

Bereidingswijze

  1. Kook de mie gaar volgens de aanwijzigngen op de verpakking.
  2. Klop de 1 voor 1 los met een scheutje .
  3. Snipper de en de knoflook.
  4. Verwarm een scheutje in een wok of braadpan.
  5. Fruit de en de knoflook tot deze lichtbruin is.
  6. Voeg de groenten portiegewijs toe.
  7. De wokpan moet blijven pruttelen.
  8. Voeg de bamikruiden toe, samen met een scheutje water.
  9. Verhit tot het vocht verdampt is.
  10. Meng de nu door het warme mengsel.
  11. Blijf roeren tot de gestold zijn.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in eiermie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Roerbakgroenten met mie en omelet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Hoi! Even een vraag. Er staat boven dat het glutenvrije mieschotel is maar ik kan nergens een zakje bamikruiden vinden die glutenvrij is... Iemand een idee? Groetjes, Gertrude
Gertrude 21 januari 2015
Ik heb een zakje bami kruiden en groente er bij gegooid, maar dat was niet lekker. Kan imand mij zeggen wat hier precies bedoeld wordt met dat zakje bamikruiden? Het was voor de rest wel lekker. G... Lees reactie
Robbert 30 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1113 kcal
55%4452 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Roerbakgroenten met mie en omelet