Allergie informatie: Rijstmie met Varkensvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram varkenshaas, in dunne plakken
- 250 gram rijstmie (25 minuten geweekt in lauw water)
- 250 gram taugeh
- 1 stuks grote gedroogde spaanse peper zonder zaad en fijngewreven
- 4 teentjes geperste knoflook
- 1 theelepel kerriepoeder
- 50 gram fijngewreven geroosterde pinda's
- 6 eetlepels olie
- 2 theelepels sesamolie
- 2 theelepels nuoc mam of nam pla
- 1 bosje basilicum
- 1 bosje munt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Rijstmie met varkensvlees
- Allergieen informatie