Allergie informatie: Kip Teriyaki met noedels
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram noedels
- 150 gram Teriyaki saus
- Chinese gemengde kruiden met kurkuma
- 2 centimeter verse gember
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 rode paprika
- 0,5 groene paprika
- 100 gram champignons
- 50 gram diepvries erwten
- halve geraspte wortel
- zout
- peper
- 2 liter kippenbouillon
- 500 gram kipfilet
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Kip teriyaki met noedels
- Allergieen informatie